Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.

Kläder, tidrapportering m.m.
2020-09-11 17:33
Hej alla tränare i Vasa Gymnastik!

Nu är träningarna igång för alla grupper och jag hoppas att ni har fått en bra start på terminen! Här nedan kommer viktig info om lite allt möjligt :). 

Kläder
Har du inte fått några föreningskläder? Då kan du nu mejla storlek för både på byxa och träningsjacka (storlek XS, S, M, L) till vasagymnastik@gmail.com så kommer Carl att beställa alla kläder inom kort. För att vi ska kunna beställa dina kläder behöver vi din storlek SENAST onsdagen den 16/9. Märk gärna mejlet med "kläder" så blir det lätt för mig att sortera. 

Vi kommer nu smått gå över helt till märket Nike då Hummeljackan utgår från Stadiums sortiment. 

Har du jacka och byxa idag? Då kör du på som vanligt med de kläderna, även om det är en hummeljacka du har. 

Några av er har frågat hur det är med gymnasterna och kläder. Det är en bra fråga. Jag kommer inom några veckor att mejla ut till alla föräldrar hur de kan beställa och vad så slipper ni tänka på detta. 

Tidsrapportering arvode
På kick offen gick vi igenom vårt nya sätt att rapportera in tid för att få arvode. NU har vi lagt upp alla arvodesroller i Sportadmin så nu ska du kunna tidsrapporter i appen. 

Hur gör jag?
 • Gå in i ledarappen (den svarta)
 • Klicka på "Mer"
 • Klicka på "Tidrapportering" under rubriken "Fler funktioner"
 • Välj den träning du vill tidrapportera
 • OBS: innan du bekräftar din tidrapportering måste du se till att du väljer rätt arvodesroll för just denna träning! Den väljer du högst upp i rullistan.
 • Kontrollera att uppgifterna stämmer och klicka sen på "Rapportera"

Hur fyller jag i mina bankuppgifter?
 • Gå in i ledarappen (den svarta)
 • Klicka på "Mer"
 • Klicka högst upp på ditt namn under rubriken "Din profil"
 • Klicka på pennan uppe till höger
 • Skrolla ner och fyll i clearingnummer och kontonummer
 • Klicka på "Spara" uppe i högra hörnet
Vilken arvodesroll ska jag välja?
Arvodesrollerna blev lite krångliga eftersom vi dels har timarvode och dels ett fast arvode per tillfälle som är planeringsansvarig. Därför har vi nu lagt in arvode PER TILLFÄLLE. 

Ex 1: Du har varit tränare i 2 timmar, är klassad som tränare (ej lärling) men har inte gått några kurser än. Då markerar du arvodesrollen "2 h Grundarvode tränare".

Ex 2: Du har varit tränare i 1.5 timme, är klassad som tränare (ej lärling), har gått baskursen och trupp basic OCH har planerat träningen. Då markerar du arvodesrollen "1.5 h Baskurs inkl Trupp Basic (totalt 3 dgr) + PL". 

Vi har försökt att tilldela dig endast de roller som passar just dig för att det inte ska bli alltför många val. Hör av dig till vasamejlen om du känner att du saknar en roll som passar in på dig. 

Vilka arvodesroller finns det?
Arvodesrollen är baserad på antal timmar på den specifika träningen som du vill rapportera, vilken utbildning du gått/inte gått och om du varit planeringsansvarig för den träningen eller inte. 

De utbildningsnivåerna som finns är:
 • Grundarvode tränare
 • Baskurs (2 dagar)
 • Baskurs inkl. Trupp basic (3 dagar)
 • Trampett 1 ELLER Fristående 1
 • 2-4 kurser utöver Trupp Basic
 • 5+ kurser varav minst 1 steg 2

Det kanske känns lite krångligt i början men vi hoppas att detta över tid kommer kännas naturligt och enkelt :). 

Är du förälder och tränare och har fått rabatt för ditt barns träning? Då ska du INTE tidsrapportera eftersom du inte får något arvode. Du får då endast arvode för bonusgrejer såsom kick off, kontaktansvarig samt läger. Dessa ska du då tidrapportera om du vill ha ut det arvodet. 

Nycklar + koder
En del av er har frågat om nycklar till redskapsförråd m.m. 

Jag är på gång att be vaktmästaren i Johannes om fler nycklar till redskapsförrådet. Han var inte taggad på att ge oss de nycklar vi har ens men ska försöka få till några fler. 

Några av er grupper har nyckel till den lilla trampetten. Där kommer vi i dagsläget inte kunna skaffa fler nycklar. 

I nästa vecka kommer Carl att köpa en vajer för att låsa fast trampett och grå satsbräda ute i hallen. Ett kodlås kommer köpas och vi kommer förmedla koden till er. På så sätt får i alla fall alla tränare tillgång till de två redskapen. Hur vi gör vidare med högtalare får jag be att återkomma om. Men det finns iaf en i redskapsförrådet. 

Kod till Engelbrekt för att larma av hittar du här där jag sammanställt mer kring lokaler. 

Kontakt med Sportchef
Många av er har min privata mejladress. Jag försöker så gott jag kan att separera jobb och fritid nu när jag är betalande sportchef. 

Därför skulle jag vilja be er att försöka hålla er till vasamejlen när ni vill meddela mig något. Annars blir det ganska rörigt :). 

Jag nås givetvis även på telefon om någon behöver bolla eller om det är något akut. Har du inte mitt nummer kan du mejla vasamejlen och be om att få det!

Tack för att du tog dig tid att läsa hela vägen :). 

Allt gott!
Jessica Pettersson
Sportchef
Vasa Gymnastik


Nyhetsarkiv
Anpassningar Corona2020-04-02 10:10
Mat på Kick offen2019-08-16 16:35
Sommarbrev 20192019-06-27 10:07
Träningstider HT192019-06-13 14:53
Internutbildning 21/32019-02-10 11:12
Träningstider HT182018-06-14 20:57
Grupper VT182018-01-13 11:41
Ledarlön HT172017-12-17 11:08