SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Medlemskap

For information in english, please contact us via: vasagymnastik@gmail.com so we can explain more about our organization.

 
Om du klickar på fliken "Anmälan" så kan du anmäla dig till vår förtursgrupp. Det betyder att de som finns i den gruppen får förtur när det gäller information samt anmälan för kommande termin. 
 
Så här går vår procedur till gällande gymnaster till nästkommande termin:
  • Inför varje termin får förtursgruppen (fd. kölistan) ett mail (mail 1) med information om när anmälan öppnas.
  • Först öppnas anmälan för befintliga gymnaster, sedan för förtursgruppen, sedan för alla.
  • När anmälan för befintliga gymnaster stängt får förtursgruppen ett mail (mail 2) om att anmälan har öppnats för dem. I detta mejl meddelas vilka grupper vi har lediga platser i och kort information om varje grupp såsom träningstider, plats, åldersspann, kunskapsnivå m.m. 
  • Anmälan för förtursgruppen är öppen i 1 vecka och det är först till kvarn som gäller. 
Få en garanterad plats! 
Om du som förälder eller annan i barnets närhet ställer upp som tränare i föreningen får ditt barn en garanterad plats i föreningen, utan att behöva ha koll på när anmälan öppnar. Ingen tidigare erfarenhet krävs av gymnastik utan vi hjälper dig med utbildning och planering. 
 
Vi tillämpar även syskonförtur! Att ett syskon vill börja på gymnastik kan man meddela i samband med att man har fått mejl 1. 
 
Är du en före detta gymnast hos oss som vill komma tillbaka? Kontakta föreningen via mejl, vi tillämpar nämligen även förtur för dig som gått hos oss tidigare och vill börja igen.