SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Välkommen till Vasa Gymnastik!
 
Vill du bli medlem i föreningen? Klicka HÄR!
 
Vasa gymnastik är en ideell förening som bedriver truppgymnastikverksamhet där våra tre värdeord, Gemenskap, Engagemang och Trygghet vägleder vår verksamhet. Värdegrundsarbetet inom Vasa Gymnastik är ett aktivt och föränderligt arbete som ska genomsyra HELA organisationen, så som gymnaster, vårdnadshavare, tränare och styrelsen. En av styrelsens främsta uppgifter är att hela tiden arbeta utifrån värdegrunden och värdeorden så att den hålls levande och aktuell. Styrelsens beslut ska alltid baseras på ett av värdeorden.

Höstterminen 2022
2022-07-20 11:26

Höstterminen kickar igång vecka 36.

Du hittar preliminära träningstider för respektive grupp HÄR.

 

Såhär fungerar anmälan

1. Återanmälan är utskickad till de gymnaster som varit aktiva under vårterminen. Alla som varit aktiva under våren är garanterade en plats i höst om man anmäler sig under den tid som är satt för återanmälan.
Man betalar i samband med att bokningslänken skickas ut per mejl. Tränare som har barn i föreningen aviseras separat och betalar i samband med aviseringen.

2. Kvarvarande platser i de yngsta grupperna kommer att öppnas upp för alla. Här är det först till kvarn som gäller och anmälan är öppen i 1 vecka.
Betalning sker i samband med anmälan via utskickad länk. Länken skickas några dagar innan anmälan öppnar. Vi kommer att öppna upp för förtursgruppen den 10 augusti klockan 09.00 och en påminnelse kommer skickas till förtursgruppen samma vecka tillsammans med bokningslänk.

Vill du få förhandsinformation kring när och hur anmälan öppnar?
Då är det bra om du anmäler dig till vår förtursgrupp.
Här anmäler du dig till förtursgruppen

 

Är DU intresserad av att bli tränare?
Skicka in din intresseanmälan HÄR

Information angående höstterminen 2022
2022-07-04 13:15

Information

Föreningen väntar fortfarande på de sista hallbokningarna från Stockholms stad. Innan vi fått dem så kan vi inte öppna upp någon anmälan. Vi skickar ut mejl med information så fort det är klart, så håll koll på mejlen.

 

Såhär fungerar anmälan

1. Återanmälan kommer skickas ut till de gymnaster som varit aktiva under vårterminen. Alla som varit aktiva under våren är garanterade en plats i höst om man anmäler sig under den tid som är satt för återanmälan.
Man betalar i samband med att bokningslänken skickas ut per mejl.

2. Kvarvarande platser i de yngsta grupperna kommer att öppnas upp för alla. Här är det först till kvarn som gäller och anmälan är öppen i 1 vecka.
Betalning sker i samband med anmälan via utskickad länk. Länken skickas några dagar innan anmälan öppnar.

Vill du få förhandsinformation kring när och hur anmälan öppnar?
Då är det bra om du anmäler dig till vår förtursgrupp.
Här anmäler du dig till förtursgruppen

 

Är DU intresserad av att bli tränare?
Skicka in din intresseanmälan HÄR


Här finns även möjlighet för att starta en ny träningsgrupp alternativt en ny verksamhet inom gymnastiken som föreningen saknar idag. Ange detta i din intresseanmälan om det önskas.

Metodikkurs del 2
2022-06-13 13:42

Den 1 juni träffades föreningens tränare för att arbeta vidare med metodikkursen som hölls i början av vårterminen. Vi utgick från gymnastikpyramiden och arbetade genom att lära av varandra och utbyta erfarenheter och tips mellan grupperna. Styrelsen var också inbjuden att delta och ta del av våra fantastiska tränares engagemang och insatser.

 

Kvällen avslutades med en skadeföreläsning kring vanliga gymnastikskador, förebyggande träning och skadehantering enligt plan.

 

 

Första tävlingen för Gul grupp
2022-05-09 10:36
Uppladdning pågår

Gul grupp var iväg i Nykvarn den 7 maj och tävlade i Alice-cupen.

De ställde upp i sin allra första tävling och gjorde det med bravur.

De gjorde en fantastisk tävling och alla deltagare fick en medalj.

 

En väldigt fin insats av både gymnaster och tränare!

Fina insatser i helgens tävling Ö-cupen
2022-05-05 11:49
Vit & Lila grupp

I helgen tävlade Vit och Lila grupp i Ö-cupen.

 

Båda lagen gjorde en fantastisk insats och vit grupp kammade hem en silvermedalj.

 

Bra jobbat alla gymnaster och tränare!

 

 

 

Ni som vill följa med in i verksamheten och gruppernas tränings- och tävlingsdeltagande, se till att följa oss på instagram (@vasagymnastik), där våra grupper tar över instagram för en dag.

 

Nyheter från våra grupper