SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Välkommen till Vasa Gymnastik!
 
Vill du bli medlem i föreningen? Klicka HÄR!
 
Följ oss på Instagram! Vasa_Gymnastik (länk)
 
Hitta våra grupper högst upp på hemsidan.
 
Vasa gymnastik är en ideell förening som bedriver truppgymnastikverksamhet där våra tre värdeord, Gemenskap, Engagemang och Trygghet vägleder vår verksamhet. Värdegrundsarbetet inom Vasa Gymnastik är ett aktivt och föränderligt arbete som ska genomsyra hela organisationen, så som gymnaster, vårdnadshavare, tränare och styrelsen. En av styrelsens främsta uppgifter är att hela tiden arbeta utifrån värdegrunden och värdeorden så att den hålls levande och aktuell. Styrelsens beslut ska alltid baseras på ett av värdeorden.

Lila och UTA tog dubbelt silver på HGTC!
2024-03-25 13:50

I helgen tävlade våra två äldsta grupper tillsammans i Hammarby Gymnasternas Trupp Cup. Där fick silver i både fristående och trampett! Nu drar tävlingssäsongen igång och det är flera andra lag som tävlar framöver.

 

Följ oss på Instagram och se bilder och videos från tävlingarna live!

Vasa_gymnastik (länk)

Tack alla för en härlig Kick off
2024-01-27 14:30
Moa ger oss tips och trix

Kvällen innehöll både teamaktiviteter, tips och trix, tid för planering och värdegrunds genomgång. Tack alla för ert engagemang. Nu kickar terminen igång på allvar.  

Vill du bli lärling i vår?
2024-01-08 14:37

Vi öppnar upp för några få lärlingsplatser i vår :D. 

 

Är du mellan 12 och 17 år och sugen på att få testa på tränarrollen? Då ska du anmäla ditt intresse för att bli lärling!

 

Som lärling får du: 

  • Ett arvode på 30 kr/h
  • Utbildning i ledarskap och föreningskunskap
  • En bra start om du vill bli tränare längre fram
  • En fin merit på CV:t för framtida jobbsökande

Som lärling är du med ca 1 gång i veckan på träningarna. Du är aktiv och får stå på stationer, ge feedback till gymnasterna m.m. Du får stöd i ditt ledaruppdrag av gruppens vuxna ledare. 

 

Låter det intressant? Skicka iväg ett mejl till vasagymnastik@gmail.comm så kollar vi vilken grupp och tid som kan passa för dig. Mejla senast den 14:e januari. 

 

Vi har max 5 platser och det blir därför först till kvarn som gäller. 

Varmt välkomna till juluppvisning!
2023-11-27 14:32
Tema: Årets filmer

Välkomna på juluppvisning med Vasa Gymnastik!🎅

 

Nu är det snart dags för årets juluppvisning med Vasa Gymnastik den 3 december i Engelbrektshallen. Ett mail med mer information har skickats ut under veckan till gymnasterna (har ni inte fått någon info kontakta kontaktansvarige i respektive grupp).

 

Föreställningen börjar kl 13:00 och håller på till ca 14:30. Insläpp sker ca 12:30

 

Vi kommer under juluppvisningen även att sälja bingolotter på plats och vinsten som föreningen får kommer att gå tillbaka till era barn i form av redskap, aktiviteter med mera. Ni kan även förbeställa era lotter genom att mejla in antalet i ett märkt mejl ”Bingolotter” till vasagymnastik@gmail.com.

 

Varmt välkomna!
Vasa Gymnastik

Välkommen nya styrelsen!
2023-11-17 10:23

På årsmötet igår valdes nya styrelsen in. 

Nuvarande styrelse ser ut så här:
Ordförande - Carl Planthaber
Sekreterare - Anna Lagercrantz
Kassör - Cecilia Johansson 

Ledamot - Florence Olsson
Ledamot - Marielle Pinto
Ledamot - Sita Åberg Sörman

Sportchef - FöreningsKraft

Revisor - Paulina Magnusson

Föreningen fick alltså två nya ledamöter, Marielle Pinto och Sita Åberg Söman. Varmt välkomna!

Mattias  klev av styrelsen. Vasa Gymnastik önskar honom all lycka och vi är otroligt tacksamma för ert arbete samt tid här. 💚

Carl valdes om som ordförande i föreningen. Han tackar varmt för förtroendet och hela styrelsen är väldigt glada för att Carl fortsätter som ordförande i föreningen.

Med detta önskar föreningen er en fin fortsättning på terminen.

Nyheter från våra grupper